Uncharted 4 vyjde až příští rok
zdroj: tisková zpráva

Uncharted 4 vyjde až příští rok

11. 3. 2015 17:55 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Nemilá zpráva pro všechny majitele konzolí PS4 dnes přišla od Sony a studia Naughty Dog. Uncharted 4: A Thief's End nevyjde letos, ale až na jaře příštího roku. PS4 tím letos přichází o jednu z potenciálně největších pecek a hráčům nezbývá, než statečně zatlačit slzy a doufat, že se prodloužený vývoj pozitivně projeví v podobě odladěného a zábavného titulu.

Tvůrci ale posun vydání neomlouvají klasicky, čili snahou o dosažení maximální kvality, což vyžaduje čas navíc – Neil Druckmann a Bruce Straley z Naughty Dog tvrdí, že od prezentace během výstavy E3 se událo hodně věcí a tvůrci do hry přidali celou řadu novinek. A na to konto si uvědomili, že jim projekt nabobtnal, a ve svých plánech byli až příliš ambiciózní - letos by zkrátka hru v požadované kvalitě dát dohromady a vydat nezvládli.

Pokud je odložení vydání kvůli dosažení co nejlepšího zážitku nutné, tak s chutí do toho. Vývojáři ve svém prohlášení rovněž děkují za trpělivost a slibují, že hra dostojí očekávání, která hráči mají od značky i od studia. Nezbývá než doufat a vzít zavděk alespoň starším videem.

zdroj: YouTube.com

Nejnovější články