Gears of War 3 zaútočí na vaše Xboxy v září
zdroj: tisková zpráva

Gears of War 3 zaútočí na vaše Xboxy v září

23. 2. 2011 17:54 | Novinky | autor: levis |

Microsoft dnes dle očekávání upřesnil datum vydání Gears of War 3 na 20. září. Ve finále tak hra na pulty obchodů zamíří snad jen o necelých pět měsíců po původně avizovaném dubnovém termínu. U této příležitosti také vydavatel upřesnil, že mezi novými multiplayerovými mapami nebudou chybět Trenches, Overpass, Mercy, Checkout nebo Trashball.

Z nových zbraní se zase můžete těšit na Bayonet Charge, Retro Lancer, Sawed-Off Shotgun, Oneshot, Incendiary Grenade, Digger Launcher anebo upravené verze již kultovních "gearsáckých" zbraní Hammerburst a Classic Lance. Každá z výše uvedených zbraní bude mít samozřejmě i svůj vlastní popravčí mód.

Gears of War 3, které nedávný výzkum firmy Ipsos označil za nejočekávanější hru na angloamerickém trhu, jsou ostře sledovaným titulem po celém světě. Pozornost se v těchto dnech zaměřuje hlavně na to, jak se hráči budou moci zúčastnit betatestu: vloni Epic oznámil, že betatest zpřístupní všem majitelům epické edice střílečky Bulletstorm, to prý ale nebude jediná cesta. Vývojáři hry zase nedávno prokecli, že třetí Gears obsáhnou dedikované servery a v jejich rámci obsáhnou i tzv. funkci Level Playing Field, díky níž se hostující hráči budou střídat podle svých statistik. Nikdo už tak nebude moci obviňovat server z toho, že třeba cheatuje, slibuje si Epic.

Nejnovější články