Dlouhé video ze strategického RPG Hard West, které mísí Divoký západ s okultismem
zdroj: tisková zpráva

Dlouhé video ze strategického RPG Hard West, které mísí Divoký západ s okultismem

12. 11. 2015 17:03 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Že Divoký západ nebyl nejpřívětivějším místem k žití, o tom se vás snaží přesvědčit prvních čtvrthodinové video z hraní strategického RPG Hard West. V případě titulu polského studia CreativeForge Games je narušení romantické představy o Divokém západu o to palčivější, že se tradiční tématika mayovek netradičně mísí s okultismem. Hlavní hrdina se tak ocitá v pořádně šlamastice, ze které jej můžete dostat už 18. listopadu, kdy hra vyjde.

Video nabízí úvod do příběhu a první krůčky v taktických soubojích i pohyb mimo ně po mapě hry. Z videa je ale cítit atmosféra Divokého západu, na příchuť zmíněného okultismu je asi ukázka příliš krátká.

Mezi hlavní devizy hry patří osm rozsáhlých příběhových misí a 40 samostatných bojových scénářů. Do těch se mohou hráči vrhat s partou až čtyř dobrodruhů, co mají k dispozici na čtyři desítky unikátních zbraní a řadu speciálních schopností v podobě sběratelských karet. Hráči je získají jako odměnu za plnění hlavních i vedlejších misí. Kombinace karet pak pochopitelně slibuje silná komba.

Vyprávění a údajně spletitý, volbami hráče ovlivnitelný příběh hry dostal na starost Haris Orkin, který má na svědomí scénář Call of Juarez nebo Company of Heroes 2. Hudební doprovod má na svědomí Marcin Przybyłowicz, který pracoval například na Zaklínači 3. Hard West vyjde příští středu v současnosti je na GOGu v předobjednávce s decentní slevičkou.

Nejnovější články