All Points Bulletin se definitivně vrátí v příštím roce jako F2P
zdroj: tisková zpráva

All Points Bulletin se definitivně vrátí v příštím roce jako F2P

16. 11. 2010 10:50 | Byznys | autor: Aleš Smutný |

Jak jsme vás nedávno informovali, zdánlivě mrtvé akční MMO All Points Bulletin povstává...

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Jak jsme vás nedávno informovali, zdánlivě mrtvé akční MMO All Points Bulletin povstává jako bájný Fénix z popela a po zakoupení hry K2 Networks (Gamefirst) se připravuje na nový začátek. Dá se říci, že se tak potvrzují logické spekulace o tom, že tento expert na free-to-play MMO předělá koncept hry do svého formátu financování a pokusí se přivést střílečku opět k životu.

Nyní ovšem máme potvrzení oficiálně na stole. Bjorn Book-Larsson z GameFirst, společnosti, která přebrala majetek nyní už obchodně mrtvých Realtime Worlds. „APB nyní prochází úpravami, které jej mají připravit na návrat v druhé polovině roku 2011. Nový majitel byl velkým fanouškem původní hry před jejím ukončením, ale převedení do plně free-to-play (základní hra zdarma, nadstavbové prvky a předměty za mikrotransakce) systému nějakou dobu trvá“.

Pokud si tedy domyslíme PR prohlášení o tom, jak noví majitelé hře fandili ještě za dob, kdy fungovala pod Realtime Worlds, dostaneme očekávaný scénář ale zároveň velkou šanci na to, že nám z bolestivého přerodu vyleze lepší hra. Během úprav budou moci K2N upravit některé z chyb, jimiž byla původní hra bohužel tak trochu prolezlá. A ty zbylé budou hráči vzhledem k free-to-play charakteru hry spíše tolerovat. Uvidíme jak se dalšímu pokusu o úspěšné FPS MMO povede. Pokud to cynicky zhodnotíme, můžeme na celém pádu a vzkříšení hry jenom vydělat.

Nejnovější články