Star Wars: Battlefront se dočká veřejné bety začátkem října
zdroj: tisková zpráva

Star Wars: Battlefront se dočká veřejné bety začátkem října

2. 9. 2015 11:28 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Jak už je u DICE a EA dobrým zvykem, i u Star Wars: Battlefront proběhne betatest. Naplánovaný je na začátek října a představí se v něm trojice modů, z nichž dva se poprvé prezentovaly na letošní E3. Tím prvním je Walker Assault na zamrzlém a zasněženém Hothu, kde se spolu střetne čtyřicítka hráčů a kromě poletování se stíhačkami lovu na AT-AT se budou moci vtělit i do dvou hrdinů – zákeřného teroristy Luka Skywalkera a strážce Impéria Dartha Vadera (ale to už je na úhlu pohledu).

Druhým módem pak je místní ekvivalent Hordy, tedy Survival Mission pro dva hráče, přičemž tato se odehrává na Hothu. V roli jediné naděje Galaxie (pořád to je na úhlu pohledu), vojáků Rebelů se snažíte přežít stále se zintenzivňující útoky císařských poskoků, kteří se snaží dobytím této kóty upevnit svou tyranii.

Navíc ale bude v rámci bety ukázán další mód jménem Drop Zone, jehož detaily se ale dozvíme až později. Kromě toho EA oznámili, že vydání Battlefrontu doplní i dnes tak oblíbený Companion App, což je mobilní aplikace pro iOS a Android, s jejíž pomocí můžete sledovat různé statistiky ve hře, upravovat loadouty apod.

Tentokrát zde ale bude i karetní hra Base Command, do níž skrze aplikaci půjde získávat nové karty apod. Bohužel, zatím jsme se o Base Command víc nedozvěděli, nejde ale dle všeho o mobilní Star Wars: Commander. Tak uvidíme, třeba dostaneme ještě jeden karetní rychlík s motivy Star Wars, takových není nikdy dost. Každopádně na přiložených videích se můžete podívat na zmíněné módy Walker Assault a Survival Mission – Tatooine. Star Wars: Battlefront vyjde 19. listopadu na PS4, Xbox One a PC.

zdroj: Archiv

zdroj: Archiv

Nejnovější články