Datadisk Elite Dangerous: Horizons nabídne přistávání na planetách a jejich průzkum ve vozítku
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Elite Dangerous: Horizons nabídne přistávání na planetách a jejich průzkum ve vozítku

13. 8. 2015 12:49 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Frontier Developments mají s Elite Dangerous do dalších měsíců (a let) velké plány, což demonstrují oznámením datadisku či spíše nové sezóny s názvem Horizons, která přinese celou řadu zásadních nových prvků a herních mechanik. Většiny z nich se hráči, kteří si Horizons za 40 liber koupí (současní hráči zaplatí 30), dočkají v příštím roce, ale tu nejzajímavější dostanou do rukou ještě před koncem roku - možnost přistávat a prozkoumávat planety.

Díky Horizons budou moci hráči přistát na objevených planetách a prozkoumávat je v kokpitu speciálního vozítka s názvem Scarab. Průzkum planet může přinést cenné artefakty, suroviny nebo dobrodružství v podobě bitvy o zdánlivě opuštěné stanoviště. Návštěvy planet by měly probíhat naprosto plynule bez nahrávání..

Obsah či charakter dalších částí Horizons tvůrci zatím tají, ale dá se předpokládat, že je před koncem roku zveřejní, aby člověk nepředobjednával Horizons jako zajíce v pytli. Na vysvětlenou je třeba dodat, že za zmíněných 40 liber si člověk koupí kompletní hru, ne jenom nový obsah. Současní hráči Elite Dangerous budou po koupi Horizons pokračovat dál v rozehrané kariéře a krom slevy obdrží od tvůrců zdarma exkluzivní loď Cobra Mk IV.

zdroj: Archiv

Nejnovější články