MMO The Day Before, jedna z nejočekávanějších her vůbec, se odkládá
zdroj: Fntastic

MMO The Day Before, jedna z nejočekávanějších her vůbec, se odkládá

6. 5. 2022 17:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Začátkem minulého roku se představilo MMO The Day Before, které na první pohled vypadalo jako The Division říznuté Days Gone. Vidět jsme mohli velký otevřený svět, hledání zásob, střílení nemrtvých a jízda v autech, která místy připomíná dokonce bahenní trápení ze SnowRunneru.

Na to všechno The Day Before nalákalo miliony hráčů, kteří zrovna z této hry udělali nejžádanější titul na Steamu. Počet jejích wishlistů překonal i hry jako Starfield, Frostpunk 2, Stalker 2: Heart of Chernobyl či Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2.

Původně jsme se do postapokalyptického světa měli vydat již 21. června, ale tvůrci si na poslední chvíli rozmysleli jednu poměrně zásadní věc – engine. Zničehonic si usmysleli, že bude lepší použít sílu nového Unreal Enginu 5, takže teď celou hru, která i před změnou vypadala opravdu dobře, předělávají.

To si samozřejmě vyžádá nějaký čas, a tak dostáváme nové datum vydání připadající na 1. březen roku 2023. Tehdy hra vyjde na počítačích, přičemž konzolové verze zatím nejsou přislíbené.

Nejnovější články