Dead Space 3 vyjde v únoru se dvěma druhy bonusů
zdroj: tisková zpráva

Dead Space 3 vyjde v únoru se dvěma druhy bonusů

14. 8. 2012 20:09 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Kromě toho, že si můžete prohlédnout zbrusu nový trailer na Dead Space 3 vás asi bude hlavně zajímat datum vydání. To bylo stanoveno na 8. února příštího roku a v rámci vydání se představí limitovaná edice, která za předobjednávku bude obsahovat dva bonusové výzbrojní balíčky.

zdroj: Archiv



First Contact balíček vám dá do války s monstry oblek First Contact, který byl vytvořen pro potřeby Ozbrojených složek svrchovaných kolonií (SCAF). Nabízí ochranu před delším vystavením otevřenému kosmu a silnější ochrannou vrstvou. K němu pak bude zbraň Vyjednavač, která dokáže vystřelovat Tesla paprsek a na druhé straně má namontovanou pušku pro ostřelování na delší vzdálenost.

Witness the Truth balíček přinese zbroj Svědků pravdy, podivnými znaky pokrytý oblek, který vynesli výzkumníci, kteří se ponořili do hlubin Tau Volantis a vynořili se zcela pozměnění. Jako zbraň tohoto balíčku bude sloužit Evangelizer, modifikovanou verzi útočné pušky AL-2 koloniálních legionářů. Přidána je k ní brokovnice Emerson 2100 "Big Boy" a jde o zbraň, kterou vynesli Svědci pravdy z hlubin.

Nejnovější články