Poslední krvavý trailer a digitální komiks z Dead Island
zdroj: tisková zpráva

Poslední krvavý trailer a digitální komiks z Dead Island

31. 8. 2011 17:40 | Video | autor: levis |

Ucpané mosty, rozbitá letadla, jezera plná krve a strašlivá brutalita: řezání končetin, ustřelování hlav, úřadování s brokovnicí, svěrací kazajky, oběšenci a neustále stříkající krev - to je letmý dojem z dnešního traileru, který oznamuje brzké vydání hororové zombie akce Dead Island. Ve verzích pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 vyjde hra také u nás, a to již 9. září. Verze pro osobní počítače dokonce s českými titulky ve hře a manuálem od Playmana, který připravuje krabicovou i digitální verzi za 999 Kč.

zdroj: Archiv

Součástí příprav na vydání hry je krom videa i šestistránkový komiks, který si v papírové podobě mohli pořídit návštěvníci letošního ComiConu v San Diegu. Vy si jej můžete komplet prohlédnout digitálně a seznámit se tak s hlavními protagonisty hry. Děj komiksu se odehrává těsně před událostmi ve hře a sleduje postavu novináře Rogera Howarda, který přijíždí do dovolenkového Royal Palms Resort pracovat.

Autorem scénáře komiksu je William Dailey, o výtvarnou stránku se postaraly Jorge Lucas, Juan Santacruz, Diego Olmos, Carlos Rodriguez, Sergio Arino a obálku má na svědomí Christian Nauck.

Nejnovější články