Adventurní speciál #6: Dreamfall Chapters je čistokrevná adventura bez akčních prvků
zdroj: tisková zpráva

Adventurní speciál #6: Dreamfall Chapters je čistokrevná adventura bez akčních prvků

13. 10. 2014 19:30 | Video | autor: Petr Ticháček |

„Žádné souboje, žádná arkáda, žádný stealth. Tohle je adventura, což je pro nás důležité,“ dušuje se na kameru šéf studia Red Thread Games Ragnar Tørnquist, když hovoří o projektu Dreamfall Chapters. První kapitola vysněného pokračování her The Longest Journey a Dreamfall vychází už 21. října a v následující reportáží se dozvíte, proč je vlastně hra rozsekaná na pět částí, jaký bude časový rozestup mezi vydáním celkem pěti kapitol a jakou roli sehraje v příběhu Dreamfall Chapters April Ryan z první hry.

Petr Ticháček s Petrem Linhartem si Ragnara Tørnquista odchytili v průběhu letošního Gamescomu, kdy ještě tvůrci termín vydání první kapitoly tajili. Měli však jasnou představu o jejím obsahu, a pokud nepatříte mezi podporovatele Dreamfall Chapters na Kickstarteru, můžete z reportáže nabrat důležité informace. Třeba vás pak Dreamfall Chapters začne zajímat, nebo nad projektem naopak mávnete rukou.

Nejenom fanoušky série, ale adventur obecně však určitě potěší ujištění, že je Chapters víceméně klasická adventura bez akčních prvků, s velkou mírou interaktivity a návdavkem i relativní svobody pohybu. Více už ale Ragnar Tørnquist:

zdroj: Archiv

Stejně jako všechna ostatní videa můžete i tohle sledovat na našem YouTube kanálu

V rámci adventurního speciálu z Gamescomu 2014 vyšla následující videa:

Nejnovější články