Adventurní speciál #2 - Sherlock Holmes: Crimes & Punishments
zdroj: tisková zpráva

Adventurní speciál #2 - Sherlock Holmes: Crimes & Punishments

1. 9. 2014 19:30 | Video | autor: Petr Ticháček |

Nejnovější dobrodružství Sherlocka Holmese s podtitulem Crimes & Punishments je v rámci dlouho běžící a úspěšné série od studia Frogwares do značné míry dílem přelomovým. Kupříkladu běží na jiném enginu než předchozí díly (Unreal Engine 3) a zároveň chce hráči poskytnout mnohem větší prostor pro vlastní způsob řešení jednotlivých případů s tím, že každé rozhodnutí (dobré, nebo špatné) se v dalším průběhu hry nějakým způsobem projeví (konců je celkem devět). Nejenom na fungování tohoto systému se producenta hry z Focus Home vyptával Petr Ticháček během letošního Gamescomu, jak se můžete přesvědčit v následující reportáži.

Samozřejmě padla též otázka, v jaké míře scénář Crimes & Punishments vychází z původních příběhů A. C. Doyla, nebo jestli jde spíše o příběh z pera Frogwares. Petr pak nezapomněl zmínit chyby předešlých her a jestli je opakuje i Crimes & Punishments (čili jestli si tvůrci vůbec nedostatky uvědomili). A zajímavé je rovněž podrobné srovnání Crimes & Punishments s L.A. Noire nebo vysvětlení, proč nový Sherlock Holmes není o hádankách a přesto jde o adventuru.

Pokud se na vydání Sherlock Holmes: Crimes & Punishments (30. září pro PC, PS3, PS4, X360, Xbox One) těšíte, najdete v této reportáži spoustu zajímavých informací.

zdroj: Archiv

Stejně jako všechna ostatní videa můžete i tohle sledovat na našem YouTube kanálu

V rámci adventurního speciálu z Gamescomu 2014 vyšla následující videa:

Nejnovější články