O The Elder Scrolls VI ještě roky neuslyšíme
zdroj: Tisková zpráva - Bethesda

O The Elder Scrolls VI ještě roky neuslyšíme

12. 5. 2020 12:43 | Téma | autor: Patrik Hajda |

Před dvěma roky během E3 se spoustě fanoušků Bethesdy a její fantasy série The Elder Scrolls splnil sen, protože bylo oznámeno pokračování s pořadovým číslem šest. Šlo ovšem o nicneříkající video, jediný pohled na krajinu s logem The Elder Scrolls VI. O dva roky později víme jen to, že legendární gamerská babička Shirley Curry bude ve hře zastoupená vlastním NPC. A to je na dlouhou, opravdu dlouhou dobu vše.

Jeden z fanoušků to už nemohl vydržet a obrátil se na Twitteru na Peta Hinese, viceprezidenta společnosti Bethesda zodpovědného za marketing a styk s veřejností. A Pete mu odpověděl, ne však k jeho radosti.

„Bude to až po Starfieldu, o kterém nevíte prakticky vůbec nic. Takže pokud po mě chcete detaily teď, a ne až za několik let, asi nezvládám pořádně ukočírovat vaše očekávání,“ píše Hines v odpovědi na Twitteru.

Starfield je další hra studia Betheseda, o které skutečně nevíme nic jiného, než že půjde o singleplayerové sci-fi RPG pro novou generaci konzolí. Neznamená to ale, že by nutně muselo vyjít hned s jejich uvedením na trh.

Teprve až se začnou rojit informace o Starfieldu a až se dozvíme i datum jeho vydání, nastane čas začít si klást otázky ohledně The Elder Scrolls VI. Proč se Bethesda rozhodla oznámit obě tyto hry, především TES VI, s takovým předstihem, je nám velkou záhadou.

Nejnovější články