Veškerá DLC do Street Fighter V půjde pořídit i prostým hraním hry
zdroj: tisková zpráva

Veškerá DLC do Street Fighter V půjde pořídit i prostým hraním hry

20. 7. 2015 13:02 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Capcom odhaluje další z postav plánovaného Street Fightera V. Nově představený chlapík nese jméno Necalli a vyznačuje se skutečně animálním a velmi hektickým stylem boje. Všude přitom mává dredy (nebo co to má vlastně na hlavě – při tempu následujícího traileru to nelze bezpečně identifikovat) a nutno podotknout – destrukce kostí ostatních mu jde pěkně od ruky. Nicméně, možná důležitější zpráva se týká dodatečného obsahu, který ve formě DLC půjde koupit jak za reálné peníze, tak jen dostatečným hraním.

DLC patří k současným standardům, které doprovázejí většinu her, nicméně ne vždy tato zkratka značí placený obsah. Street Fighter V nabídne možnost pořídit si extra obsah jak standardně pomocí peněženky, tak i s gamepadem v ruce bez dalších plateb. Právě hraním si budete vydělávat virtuální měnu, jíž pak za extra obsah, jímž nejspíše budou nové bojovníci, jak už to u bojovek bývá, utratíte.

Nic tak nebrání tomu, aby se ti šikovnější hráči dostali na úroveň těch bohatších, je však otázkou, jak bude ve finální verzi vypadat vybalancování takovéhoto platebního modelu a zda ten s peněženkou na stole nebude zvýhodněný až příliš. Vývojáři však slibují právě na vybalancování platebního modelu zapracovat v rámci plánovaných betatestů. Plná verze hry by pak na PS4 a PC měla dorazit během března příštího roku.

Teď už si ale nenechte ujít trailer, jenž v praxi ukazuje Necalliho a jeho rozkošnou brutalitu. Jeho základní schopností je například skill Culminated Power – v tu chvíli Necalli začne oběma pěstmi bušit do země a vytvoří tak řízenou explozi, jejímž cílem je samozřejmě protivníka co možná nejvíce poškodit. Další speciální schopností je Torrent of Power, který Necalliho přebarví a prakticky změní celý jeho bojový styl – hráči se pak mohou těšit na nové údery i zcela nová komba.

zdroj: Archiv

Nejnovější články