PSN nabídne hry ke stažení hned v den vydání – jen v Americe
zdroj: tisková zpráva

PSN nabídne hry ke stažení hned v den vydání – jen v Americe

26. 9. 2012 11:36 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Hurá, chce se mi zvolat...

dokud si nevšimnu, že nabídka PSN Day 1 Digital se týká momentálně jen regionu Severní Ameriky. Nicméně se dá očekávat, že se tato služba rozšíří i do dalších regionů. Oč jde? Inu, konzolový ekvivalent plnohodnotné digitální distribuce pro PS3, tedy možnost zakoupení a stažení titulů na disk hned v den vydání. Dokonce bude možnost tituly předobjednat a většinou tak získat slevu.


Momentálně se to týká následujících titulů - Resident Evil 6, NBA 2K13, Dishonored, DOOM 3: BFG Edition, 007: Legends, Medal Of Honor: Warfighter, Need For Speed: Most Wanted, Assassin’s Creed III. Cena titulů je takřka vždy 60 dolarů, což by bylo solidní při přepočtu, ale počkejme až (zda) dojde k uvedení v EU regionu. Víme, že přenos dolar – euro není vždy fér k Evropě.

Pokud jste majiteli PS Plus účtu, měli byste mít 10% slevu, což je také sympatické a celkově dělá z tohoto programu čím dál užitečněji znějící službu. Myšlenka s možností plně digitální distribuce pro konzole je sympatická, byť je jasné, že majitelé kamenných obchodů nebudou šťastní. Co se týče samotného objemu dat, v případě velkých her to asi nebude žádná slast, nicméně asi začínají dostávat smysl 500GB nové modely PS3...

Nejnovější články