Potvrzení Mortal Kombat 10, nebo jenom legrace?
zdroj: tisková zpráva

Potvrzení Mortal Kombat 10, nebo jenom legrace?

25. 1. 2012 12:20 | Novinky | autor: levis |

Ed Boon, dlouholetý šéf vývoje Mortal Kombat her na Twitteru mimoděk napsal, že se pracuje na pokračování loňského rebootu Mortal Kombatu. Nebo si jen dělal legraci? Twitteru se nikdy nedá věřit, protože ve vteřině můžete všechno popřít, jak to Ed Boon také vzápětí udělal s tím, že by hru nikdy neoznamoval přes Twitter.

Pokud si legraci nedělal, tak v pořadí již desátý díl série bude poprvé předveden na summitu vývojářů videoher DICE 2012, kam by Netherrealm hypoteticky měli přijet už s něčím hmatatelným. "Nic kromě MK10 tam od nás neuvidíte," mrknul Boon očkem na fanoušky.

S pokračováním komerčně i kriticky úspěšného Mortal Kombat 2011 to tedy stále vypadá tak nějak všlijak. Fanoušci by další hru chtěli, což je logické, když se jejich oblíbená značka dostala po letech tápání zase do výborné formy. Ale zdá se, že vývojáři si chtějí dát od MK brandu pauzu.

Například ještě v prosinci Ed Boon serveru Videogamesblogger tvrdil, že si od Mortal Kombat potřebuje dát odpočinek, nechce už dělat žádné stažitelné přídavky ani novou hru. A pokud to od něj nebyl jen maskovací manévr, aby z něj nikdo netahal moudra o tom, co se chystá, tak na další MK hru asi můžeme na nějaký čas zapomenout. A Twitter ať si říká, co chce ;)

Nejnovější články