Začíná otevřená beta Warhammer 40,000: Dawn of War III
zdroj: tisková zpráva

Začíná otevřená beta Warhammer 40,000: Dawn of War III

21. 4. 2017 18:22 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud si chcete ještě před vydáním Warhammeru 40,000: Dawn of War III vyzkoušet, jak funguje nová koncepce multiplayeru (psali jsme o ní víc zde), máte možnost. Stačí se zaregistrovat na oficiálních stránkách a následně se pustit do multiplayerového zápolení v rámci otevřené bety. Ta potrvá až do 24. dubna, takže můžete vesele vraždit orky, eldary a mariňáky celý večer. Co vše v betě najdete oproti plné hře, si můžete přečíst zde.

Spuštění bety doprovází i nové video, které toho ale moc neukáže. Pohled na fragmenty, v nichž se odráží už dříve zveřejněné artworky spíše navozují atmosféru, než že by něco ukázaly ze samotné hry. Pokud ovšem patříte k fanouškům prvního či druhého dílu Dawn of War, silně vám doporučuji otevřenou betu zkusit. Systém se od předchozích her v mnohém liší, ale zároveň nabízí určitý hybridní kompromis mezi oběma tituly.

Osobně mi během několika her multiplayer vyhovoval, nicméně na definitivní zhodnocení vyvážeností frakcí, a především elitních jednotek oproti těm řadovým, to bude chtít více času. Takže je docela možné, že se o víkendu potkáme na bojišti. Plná verze Warhammer 40,000: Dawn of War III vyjde 26. dubna na PC.

zdroj: Archiv

Nejnovější články