Vzhůru do studené války. Letošní Call of Duty se údajně jmenuje Black Ops Cold War
zdroj: Activision

Vzhůru do studené války. Letošní Call of Duty se údajně jmenuje Black Ops Cold War

20. 5. 2020 13:57 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

To by snad ani nebylo nové Call of Duty, kdyby informace o něm neunikly dříve, než ho Activision oficiální cestou oznámí. Sice víme, že letos na podzim vyjde další díl populární střílečky, ale to je, co se týče stoprocentně potvrzených informací, vše. Nicméně další a další zdroje mluví o návratu Black Ops ke kořenům, tedy do 60. let minulého století. Do časů studené války.

Tentokrát jde o zdroje britského Eurogameru, což celé věci přidává na důvěryhodnosti. Tedy, jako první přišel s názvem hry leaker Okami a zdroje Eurogameru následně potvrdily jeho pravost. Letos proto velmi pravděpodobně vyhlížejte Call of Duty: Black Ops Cold War. Znamená to, že studio Treyarch má skutečně pouhé dva roky na vývoj namísto obvyklých tří.

Na zasazení do studené války poukazuje (opět díky Eurogameru za info) i battle royale Call of Duty: Warzone, konkrétně jeden z jejích uzamčených bunkrů, poslední s rozsvíceným červeným světlem. Některým hráčům už se podařilo s pomocí dronu proglitchovat dovnitř a odhalit vybavení typické pro studenou válku, včetně bezpilotního letadla, jaké bylo k vidění v původním Call of Duty: Black Ops. Lákání na nové Black Ops ve Warzone? Proč ne.

Leaker použil ilustrační obrázek, nejde o oficiální materiál

Předchozí úniky zmiňovaly například pokrytí 40 let tohoto konfliktu, během kterých vás hra vezme do války ve Vietnamu v roli Američanů, vojáků Jižního Vietnamu i Vietcongu. Mluvilo se i o korejské válce. Výjevy mají být ještě silnější a brutálnější než v Call of Duty: Modern Warfare a vrátí se staří známí jako Alex Mason, Frank Woods, Operátoři... a zombíci.

Zdroje netuší, jak to bude s režimem battle royale, klasický multiplayer je ale samozřejmostí. Teď už to chce jen oficiální potvrzení přímo od vývojářů, protože nemá nadále smysl mlčet, když internetem koluje tolik náznaků.

Těšíte se? Nebo byste se radši nechali překvapit a dali si nějaké úplně jiné Call of Duty než další, v pořadí již páté Black Ops?

Nejnovější články