EA představuje novou Mirror’s Edge hru, ale nebude to pokračování
zdroj: tisková zpráva

EA představuje novou Mirror’s Edge hru, ale nebude to pokračování

10. 6. 2013 23:45 | Novinky | autor: Adam Homola |

Po unikátní jedničce jsme museli několik dlouhých let čekat a trpět při neustálých zprávách o tom, že se na Mirror’s Edge 2 pracuje, nepracuje, že je to pro EA důležitá značka, jak se vývoj zase restartoval apod. Naštěstí už asi konečně uzrál čas a po několika letech spekulací tu máme novou Mirror’s Edge hru ficiálně a to rovnou i s teaserem, který neukazuje jen tetování Faith, ale i záběry ze hry.

Na konferenci sice neřekli skoro nic, ale krátce po ní z DICE přeci jen pár informací vylezlo. Mirror’s Edge (2) je prý pořád v brzkých stádiích vývoje a nebude to pokračování ani prequel, ale reboot série. Se hrou se na současnou generaci nepočítá - nový Mirror’s Edge vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Jenže nevíme kdy...

...

“Mirror’s Edge a Faint jsme hráčům představili před pěti lety a čekali jsme na ten pravý moment, až je budeme moct dát zase dohromady. Díky enginu Frostbite a nové generaci konzolí budeme moct udělat ještě bohatší svět s novou úrovní svobody jak v pohybu, tak akci,” řekl producentka Sara Jansson, jak reportuje anglický Eurogamer.

Dění okolo letošní E3 můžete sledovat v našem E3 2013 speciálu a na videa pak můžete koukat na Games TV.

Nejnovější články