Remaster prvního Wastelandu vyjde už za měsíc
zdroj: tisková zpráva

Remaster prvního Wastelandu vyjde už za měsíc

23. 1. 2020 13:52 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Studio Interplay Entertainment dalo světu dodnes populární sérii Fallout, ale ještě deset let před jejím první dílem to samé studio vytvořilo hru Wasteland, která byla posléze inspirací a duchovním předchůdcem Falloutu. Nyní, o 32 let později se naskytne možnost vrátit se do úplně původní pustiny v omlazené verzi Wasteland Remastered.

I když se o Wasteland Remastered ví poměrně dlouho, dosud jsme ze hry dostali pouhý jeden obrázek (viz níže) srovnávající její grafiku s letitým originálem. Na první pohled je zjevné, že nejde o pouhý remaster, ale vyložený remake do 3D grafiky, zatímco Wasteland z roku 1988 byl 2D.

Zda se změnily i jiné oblasti kromě grafiky, ví pouze vývojáři, kteří ani měsíc před vydáním Wasteland Remastered nevydali do světa jediný trailer či další obrázky. Musí vám proto stačit datum vydání, kterým se stal 25. únor. Hra vyjde na Steamu, GOGu, Microsoft Storu a Xboxu One v rámci Game Passu.

Pokud nemáte zájem o starou hru v nové grafice, není problém sáhnout po původním Wastelandu na Steamu či GOGu. A pokud se jednoduše vůbec nechcete vracet k dávno minulým titulům, Wasteland Remastered není jedinou hrou série, která udeří na letošní trhy.

S pokračováním Wasteland 3 se prozatím počítá na 19. května na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One, ale jeden si poslední dobou nemůže být jistí tím, že něco skutečně vyjde v oznámeném čase...

Nejnovější články