První DLC pro Nier: Automata obsahuje arénový mód a unikátní korporátní bossy
zdroj: tisková zpráva

První DLC pro Nier: Automata obsahuje arénový mód a unikátní korporátní bossy

18. 4. 2017 15:39 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Nier: Automata se v mém osobním žebříčku aktuálně řadí mezi největší kandidáty na zážitek roku a to hned kvůli několika faktorům. Jsem si jistý, že nové DLC, které nese nierovsky typický název 3C3C1D119440927 na tom moc nezmění, protože neprohlubuje ty aspekty hry, které jsou na ní nejlepší, ale rozhodně může poskytnout dost spíše odpočinkové zábavy. Arénový mód v místním Colosseu nabídne několik soubojů a v jejich rámci obsažené kosmetické odměny.

V první řadě budete moci získat kostýmy, které byly jen v japonské verzi hry pro 2B, 9S a A2. Dále budete moci vyhrát sadu sprejů na vlasy, které mění barvu vlasového porostu, masky se speciálními efekty, nové skladby do jukeboxu a speciální munici, která mění podobu nepřátelských projektilů.

Důležitou součástí budou samozřejmě samotné souboje, z nichž dva jsou předvedené ve videích níže. Ten první ukazuje celkem standardní náročnou situaci, která je o to těžší, že v aréně nemůžete používat předměty. Každopádně hráč, který na videu ovládá 2B je natolik zdatný, že bych ho skoro až podezíral z toho, že má zapnutý easy mód a nebo je to android.

zdroj: Vlastní

Druhá bitva je mnohem barvitější postaví se vám v ní totiž CEO Sqare Enixu Macuda Jósuke a v půlce bitvy se, taktéž v obleku, přidá Sató Keniči, CEO Platinum Games. Totálně přepálený souboj, který vás zcela vytrhne ze zasazení hry je úsměvný. Komu alespoň necuknou koutky při bojových výkřicích „Macuda des!“ a „Square Enix!“ má vážné problémy se smyslem pro absurdní humor. 3C3C1D119440927 vyjde brzy na PS4 i PC.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články