Střílečka Agents of Mayhem od tvůrců Saints Row vyjde v srpnu
zdroj: tisková zpráva

Střílečka Agents of Mayhem od tvůrců Saints Row vyjde v srpnu

3. 4. 2017 13:25 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Volition, tvůrci série Saints Row, se ze všech sil snaží zmást herní publikum a vštípit hráčům do hlav iluzi, že chystaná akční řežba Agents of Mayhem je konkurencí Overwatch. Jak v prvním, tak i ve zbrusu novém druhém traileru figurují hrdinové jako vystřižení ze všech možných komiksově laděných týmových stříleček a hláškují ostošest. V Agents of Mayhem přitom mezi jednotlivými postavami přepíná sám hráč. S multiplayerem tenhle titul nemá nic společného. Snad to hráči stihnou zaznamenat ještě před vydáním 18. srpna.

Ač se odehrává v otevřeném světě korejského Soulu, chystaná hra je zasazena do univerza Saints Row, takže se připravte třeba na přítomnost známé korporace Ultor. Vaším hlavním nepřítelem je ovšem zlovolný doktor Babylon, který se spolu se svou organizací Legion chystá… Co já vím. Zbohatnout? Zničit svět? Vybombardovat všechny útulky ve městě? Ať to bude, co to bude, připravte se na porci typicky bláznivého (a často dost černého) humoru.

zdroj: Archiv

Ale proč to všechno vlastně píšu, tedy krom ukázky nového videa a sdělení data vydání? Protože jsem vám chtěl představit některé z hrdinů pod vaší kontrolou. Tým bude sice vždycky tříčlenný, ale můžete si jej libovolně poskládat z 12 různých podivínů, od fanatického fotbalového chuligána Red Carda přes filmovou hvězdu Hollywooda až po Daisy, opilou sprosťačku s minigunem.

Je tedy pravda, že žádná z postav se nevyznačuje nějakou zvláštní vizuální kreativitou. Vlastně se vůbec nedivím lidem, kteří si hru pletou s dalším klonem hitu od Blizzardu, a Volition by rozhodně mohli zapracovat na své trailerové komunikaci. To, co ve skutečnosti chystají, zní celkem zajímavě a inovativně – jen si představte třeba Trine, ale ve formě střílečky ze třetí osoby a v otevřeném světě. Takže by byla škoda, kdyby se Agents of Mayhem v myslích publika omylem zařadili do přecpaného žánru, kam vůbec nepatří.

Nejnovější články