Before
Věková dostupnost

Before

Články

Prehistorický survival Before vás okouzlí mamutem a unikátní atmosférou

Prehistorických her moc nevychází, a když navíc nějaká vypadá slibně jako Before, jde pomalu o svátek. Before tvůrci oznámili na konci září a díky The Game Awards 2014 se můžete podívat na první záběry ze hry. A přestože jde spíše o rozpohybované obrázky, podtrhuje trailer vizuální kouzlo hry tlustou čarou.

Fight Club #198 HD: Ptáci, lišky, jeleni a psíci

Časový rozpočet Klubu rváčů jsme tentokrát naplnili hutnou debatou, ale sami musíte posoudit, jestli se jedná o výživnou slovní válku, jak slibuje název našeho podcastu. Témata, která jsme probírali ve Fight Clubu #198, totiž příliš kontroverzní nejsou. Věnovali jsme se hlavně survival hrám (Echo of the Wilds a Before), vzrušené debatě o vývojovém modelu Destiny, potažmo problematice scén a situací (smrt pejska nebo koně, třeba), při nichž ve hrách otáčíme hlavu stranou, protože už je „nedáme“.

Before je nádherná survival hra v obrovském prehistorickém světě

A máme tady dalšího adepta na krásnou, sympatickou a hlavně potenciálně hodně zajímavou indie hru. Jmenuje se jednoduše Before a odehrává se v období, které z her moc okoukáno nemáme. Drsný prehistorický setting tady dostává trochu nevážný komiksově laděný kabátek, ale to hře nic neubírá na atmosféře. Naopak. Soudě podle prvních obrázků by mělo jít o hru, na kterou se bude minimálně hrozně pěkně dívat.