Upíři z Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 si zatančí na vašem hrobě
zdroj: Paradox Interactive

Upíři z Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 si zatančí na vašem hrobě

7. 5. 2020 18:06 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Pokračování kultovní upírské klasiky se během dnešního streamu Inside Xbox dočkalo nového roztančeného traileru. Ať už tanec smrti rozjedete za tónů klasické hudby na balkóně luxusní vily, v nočním klubu, anebo s děsivými loutkami vyrobenými z vysátých mrtvých těl s vytřeštěnýma očima, coby nemrtvé krvesajné bytosti se nudit nebudete.

Za doprovodu skladby Danke schoen se můžete seznámit s vůdci hned několika upírských frakcí a jejich domovskými hnízdečky vyzdobených neony i mrtvolami tanečních partnerů, ale taky se pokochat jejich krvelačností v praxi. Jestli to v Seattlu roztočíte raději na parketu, nebo v temné uličce, už záleží jen na vašem herním stylu a výběru klanu.

zdroj: Inside Xbox

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 mělo původně vyjít už na konci loňského roku, vývojáři z Hardsuit Labs nicméně poslechli reakce fanoušků i novinářů na záběry z dema a rozhodli se s vydáním upírského RPG ještě počkat. Důvodem byl primárně problém, který značně znepříjemňoval i hraní původních Bloodlines z roku 2004, tedy celkový technický stav a mizerné souboje.

Určitá nevyváženost v grafické kvalitě a plynulosti animací je patrná i v čerstvém traileru, takže bude druhé Bloodlines možná provázet už napořád. Vyjít by měly ještě během letošního roku, ale vzhledem k tomu, že po dnešní videoukázce nemají ani neurčité datum vydání, možná se jich dočkáme až v tom příštím.

Každopádně už víme, že se na Xboxu objeví v rámci programu Smart Delivery, takže pokud si hru pořídíte na Xbox One, budete si ji moct zahrát posléze i na Xboxu Series X.

Nejnovější články