Hraný seriál Halo 4: Forward Unto Dawn nebude laciný
zdroj: tisková zpráva

Hraný seriál Halo 4: Forward Unto Dawn nebude laciný

11. 7. 2012 19:14 | Preview | autor: Aleš Smutný |

V dubnu bylo oznámeno, že Microsoft hodlá natočit hraný krátkometrážní seriál Halo 4: Forward Unto Dawn, který pomůže v propagaci, nepřekvapivě, Halo 4. Před pár dny jste mohli vidět teaser na seriál a dnes, mimo jiné, přichází plakát a několik fotek ze seriálu. Seriál by měl mít pět patnáctiminutových epizod, ale snad by měl vzniknout i snímek o délce 90 minut, kdy bude přidána další čtvrthodina nových scén a záběrů.


Samotný seriál bude k vidění na webu, přesněji řečeno na serveru Machinima a skrz Halo Waypoint. Celý film zřejmě bude u limitky Halo 4 a k vidění bude zřejmě i na Comic Conu. Píšu snad a zřejmě, protože nic nebylo oficiálně potvrzeno, ale zdroje jsou celkem důvěryhodné. Producentka Lydia Antonioni dodává: „Chceme tohle natočit tak, aby byly vidět věci, které hra, ze své podstaty, ukázat nemůže“. 

Microsoft se navíc nebojí investovat, celý seriál by mohl vyjít na pět až deset milionů dolarů, což určitě není málo. Doufejme tedy, že se seriál povede, je to asi to jediné, co filmově z Halo dostaneme, protože s vysokorozpočtovým celovečerákem už asi opravdu počítat nemůžeme. Tak si zatím prohlédněte zmíněný plakát a fotky. První díl bude mít premiéru 5. října tohoto roku.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva


Zvětšit zdroj: tisková zpráva Zvětšit zdroj: tisková zpráva Zvětšit zdroj: tisková zpráva
Zvětšit zdroj: tisková zpráva
Zvětšit zdroj: tisková zpráva
Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články