Závody Gear.Club Unlimited pro Nintendo Switch nabídnou tuning vozidel a split-screen
zdroj: tisková zpráva

Závody Gear.Club Unlimited pro Nintendo Switch nabídnou tuning vozidel a split-screen

2. 11. 2017 15:40 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Již za měsíc se majitelé poslední konzole od Nintenda dočkají prvních závodů se skutečnými vozidly. Spíše arkádový titul Gear.Club Unlimited vzniká v kancelářích mistrů řemesla Eden Games, kteří stojí za povedeným Test Drive Unlimited. Minule nám prozradili seznam 32 vozidel, tentokrát přišla na řadu prohlídka multifunkční garáže a dočkali jsme se i odpovědi týkající se multiplayeru.

32 vozidel není v dnešní době mnoho, zvlášť když jsou rozprostřena mezi pouhých 16 značek. Každý si ze štíhlého seznamu určitě vybere svého favorita (ne Favorita), ale zároveň se najde pár vysněných vozidel, která alespoň v základní verzi chybí. Tento menší nedostatek tvůrci kompenzují vším ostatním.

Svého plechového oře proženete po 200 unikátních tratích ve 400 závodech. To už jsou jiná čísla. A abyste na tratích kvůli nižšímu počtu dostupných vozidel nevypadali jako všichni ostatní, máte k dispozici hned sedm tuningových stanovišť. Díky nim si poštelujete motor a převodovku, vyměníte pneumatiky a brzdy, snížíte váhu vozidla, zlepšíte aerodynamiku, připravíte se na závody rally, přelakujete karoserii, disky kol i brzdy a konečně upravíte vzhled spoilery, výdechy, prahy a podobně.

zdroj: Archiv

Veškeré úpravy provádíte ve své vlastní garáži, kterou si taktéž můžete upravit podle svých preferencí. Od lokace, přes barvu podlahy a stěn, až po umístění jednotlivých tuningových stanovišť a vlastních garážových stání pro vaše naleštěné krásky.

Gear.Club Unlimited se vrací něco, co mi v dnešních hrách dost chybí a dříve to bylo standardem – split-screen neboli rozdělená obrazovka. Díky Switch podpoře multiplayeru si na jedné konzoli zajezdíte až ve čtyřech hráčích. K tomu ale potřebujete druhou sadu joy-conů, takže se samotnou konzolí si užijete alespoň jízdu ve dvou.

V multiplayeru bude k dispozici všech 32 aut ze základní nabídky včetně všech vašich aut z kariéry. O onlinové složce ani tentokrát nepadlo jediné slovo. Gear.Club Unlimited vychází již 1. prosince exklusivně na Nintendo Switch. Pokud se náhodou nacházíte v Severní Americe, můžete vyhlížet již 21. listopad.

Nejnovější články