Válečná RTS Men of War: Assault Squad 2 vyjde na konci roku
zdroj: tisková zpráva

Válečná RTS Men of War: Assault Squad 2 vyjde na konci roku

29. 7. 2013 17:55 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud patříte mezi početné fandy strategie z Druhé světové války Men of War: Assault Squad, asi vás potěší fakt, že Digital Mind Software připravuje opět pod hlavičkou 1C pokračování, prozaicky nazvané Men of War: Assault Squad 2. Hra by měla vyjít koncem roku a podle toho, co tvůrci slibují, nabídne pořádný balík vylepšení a novinek.

Základem Assault Squad 2 bude pořádné vylepšení herního enginu a celkového grafického vzezření hry. Vylepšení by se měla dočkat AI a vlastně celá technická stránka hry. Po obsahové stránce se Digital Minds soustředí hlavně na to, co hráče dlouhodobě baví a nutí je, aby se ke hře i po letech vraceli. Do hry tedy přibudou skirmishe pro jednoho hráče, kooperativní mód pro osm hráčů a multiplayerový mód osm proti osmi.

K tomu samozřejmě přibyde spousta nových multiplayerových map, pět armád, které budou mít původ od Pacifiku po severní Afriku a nové funkce pro Steam, tedy Steam Workshop, Cloud a matchmaking. Vypadá to na pořádný nášup, který je šitý na míru právě fandům původního Assault Squad a celé série Men of War. Připomeňme, že tahle série zabodovala hlavně detailním pojetím válečných střetů na úrovni, kdy se staráte o inventář jednotlivých vojáků. Dělá to z ní celkem náročnou, ale velmi uspokojující záležitost. Assault Squad 2 tedy čekejte na konci tohoto roku.

Nejnovější články