V březnu si zdarma stáhněte samostatný datadisk Fast & Furious pro Forza Horizon 2
zdroj: tisková zpráva

V březnu si zdarma stáhněte samostatný datadisk Fast & Furious pro Forza Horizon 2

25. 2. 2015 19:01 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Paul Walker už je nějaký ten měsíc na pravdě boží, ale přesto "zažije" na začátku dubna ještě jednu premiéru filmu, ve které ztvárnil jednu z rolí. A nejenom filmu, nýbrž i hry. Na konci března totiž Microsoft a Universal společnými vydají samostatný (nemusíte vlastnit základní hru) datadisk Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious, který je obsahově spojený s filmem Furious 7, a navíc bude první dva týdny po vydání majitelům Xbox One a Xbox 360 k dispozici zcela zdarma!

Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious je de facto typická reklamní hra, která by mohla stát za pozornost nejenom proto, že bude dostupná zdarma, nýbrž hlavně proto, že Forza Horizon 2 je skvělá hra. A stejnou hratelnost lze čekat i od Fast & Furious speciálu.

Příběhově (ano, je zde příběh) se Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious odehrává před událostmi ve filmu Furious 7, takže hráč bude pro mechanika Teje Parkera (ve hře i ve filmu hraje a dabuje Chris "Ludacris" Bridges) krást v idylickém prostředí jižní Francie auta, která se samozřejmě objeví i ve filmu.

S každým splněným úkolem si hráč odemkne úkoly nové a společně s tím i nová auta. Výčet některých vozidel z Fast & Furious Forza speciálu najdete níže nebo na homepage hry. Tvůrci se ale chlubí, že filmová vozidla do hry předělali do posledního detailu - včetně odřenin a šmouh na základě zdrojových materiálů od filmařů.

zdroj: Archiv

Jinak lze od Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious očekávat prakticky všechny standardní prvky z Forza Horizon 2 včetně možnosti volné jízdy krajinou, pořizování fotek nakradených vozítek a jejich následného sdílení s dalšími uživateli Forza Hubu.

Je rovněž třeba zdůraznit, že zdarma bude Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious k dispozici majitelům Xbox One a Xbox 360 pouze prvních 14 dní po vydání (od 27. března do 10. dubna). Kdo si hru během této doby nestáhne a vzpomene si později, vyjde ho na 10 dolarů, což je ale pořád v zásadě směšná cena. Respektive měla by být, ale záleží, kolik kvalitního obsahu Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious nabídne. Některé hry jsou totiž drahé i zadarmo... Ale Paul Walker se snad z obláčku postará, aby si hra neuřízla ostudu. Filmem už si tak jistý nejsem, ale nejsme web filmový, nýbrž herní, takže na tom nesejde.

Nejnovější články