Unikly klíčové informace o příběhu The Last of Us: Part II
zdroj: Naughty Dog

Unikly klíčové informace o příběhu The Last of Us: Part II

27. 4. 2020 13:07 | Novinky | autor: Patrik Hajda

Kolem jedné z nejočekávanějších her roku, kterou The Last of Us: Part II bezesporu je, se poslední dobou dějí zvláštní věci. Hra už se dočkala dvou odkladů, přičemž ten poslední ji posunul na neurčito, odstranil ji z obchodu PlayStationu a Sony automaticky vracela peníze z předobjednávek. Nyní unikly zásadní informace o jejím příběhu a Sony bohužel nemá takovou moc, aby je z internetu nadobro vymazala. Klidně čtěte dál: u nás v článku spoilovat nebudeme.

Jak už jsem psal výše, nebojte se spoilerů v tomto článku. Nehodláme vás tu vystavovat nebezpečí vyzrazení překvapivých zápletek, kterých bude The Last of Us: Part II jistě plné. Neprozradíme vám žádné z uniklých informací o příběhu ani hratelnosti.

Pokud skutečně toužíte po tom, dozvědět se nové informace o hře, kterou si zahrajete kdovíkdy, zamiřte na fórum ResetEra, kde jsou shromážděné nové obrázky a popsané opravdu důležité momenty z příběhu pokračování akční adventury s houbovitými zombíky.

Veškeré materiály pocházejí z uniklého videa, které bylo bleskurychle smazané a už není k dispozici. Šíří se spekulace, že za jeho zveřejněním stojí jeden nespokojený zaměstnanec studia Naughty Dog, přičemž předmětem nespokojenosti má být spor týkající se peněz.

zdroj: Naughty Dog

Studio je známé takzvaným crunchováním, tedy dlouhými přesčasy v měsících předcházejících datu vydání. Není těžké si představit, že zaměstnanci za tyto přesčasy požadují adekvátní příplatek, ale ten se hned (nebo možná vůbec) nedostavuje. Taková frustrace se dá řešit mnoha způsoby, třeba snahou ublížit svému zaměstnavateli a porušit tak smlouvu o mlčenlivosti.

Je to nicméně jen spekulace a i uniklé informace berte s jistou rezervou. Mohou pocházet ze starší fáze vývoje, hry se dokáží rychle změnit k nepoznání a prezentované materiály se ve výsledku třeba vůbec nedostanou do finální podoby hry.

Nejdůležitější otázkou zůstává, kdy si sami, a hlavně oficiální cestou, tyto spoilery ověříme.

Nejnovější články