Slovenské akční RPG Moonfall ve stylu Golden Axe vyšlo na Steamu
zdroj: tisková zpráva

Slovenské akční RPG Moonfall ve stylu Golden Axe vyšlo na Steamu

13. 4. 2017 16:34 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Při pohledu na video ze slovenského 2D RPG Moonfall se nejde vyhnout srovnání s Golden Axe. Tvůrci ze slovenského studia Fishcow jej zasadili do industriálního gotického světa Terra Nihil, čemuž odpovídá i celková vizuální stylizace hry. Jak moc to funguje i z hlediska hratelnosti si můžete vyzkoušet na vlastní kůži, protože Moonfall vychází dnes na Steamu za sympatických 8,5 eura. 

Že bude ve svém systému práce s postavou komplexnější, než Golden Axe naznačuje fakt, že kromě různých zbraní a zbroje budete získávat i bodíky, které následně rozdělujete do stromu schopností. K dispozici budete mít trojici povolání, přičemž samotná kampaň bude mít kromě lineární sady úkolů i nepovinné. Celkem zde najdete 13 úrovní, kde vaši připravenost prověří jak hordy nepřátel, tak bossové.

Jak už bylo řečeno, neprojdete vše s jednou zbraní a brněním – ve hře bude na osmdesát mečů, seker, dýk, kousků zbroje a dalších částí výstroje a také šedesát nepřátel. K dispozici bude i několik multiplayerových módů a to jak kooperačních, tak i PvP arén. 

zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články