Rutger Hauer se vrátí na nové generaci konzolí v remasteru kyberpunkového hororu Observer
zdroj: Bloober Team

Rutger Hauer se vrátí na nové generaci konzolí v remasteru kyberpunkového hororu Observer

17. 4. 2020 15:15 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

O PlayStationu 5 a Xboxu Series X stále ještě nemáme veškeré potřebné informace, zato ale víme, že i na nové generaci konzolí budou vycházet remastery. A Observer: System Redux je velmi zvláštní případ. Úspěšný horor totiž sotva stihl oslavit své druhé narozeniny, a už se mu dostává nadstandardní péče: slibuje next-genovou grafiku i nový obsah.

Asi všichni jsme zvědaví na to, jak budou vypadat hry na nové generaci konzolí, ale Observer: System Redux nám v tom moc nepomůže. Nové video se sice plácá do hrudi při záběrech ze hry chystané na PlayStation 5 a Xbox Series X, ale na zadek se z nich neposadíte. Vlastně to vůbec nevypadá jako budoucí laťka, ale možná za to může jen stylizace traileru. Až dorazí pořádné záběry z hraní, třeba nám ještě spadne čelist.

Každopádně nepůjde pouze o grafické vylepšení sotva dva roky staré hry. Původní Observer se ve verzi System Redux dočká nového obsahu jak z hlediska hratelnosti, tak i příběhu, od čehož si studio Bloober Team zřejmě slibuje zájem stávajících fanoušků, kteří hororovou kyberpunkovou adventuru již absolvovali.

Ty ostatní může nalákat přítomnost dnes již zesnulého Rutgera Hauera, který se proslavil v prvním Blade Runnerovi, jímž se hra silně inspiruje. Původní verze si od nás v recenzi odnesla sedmičku za svou temně klaustrofobickou atmosféru, kterou se jí ale bohužel nedaří držet celou dobu.

Observer: System Redux vyjde koncem roku jako jeden z prvních titulů pro nové konzole (žádné info o PC verzi zatím nemáme).

zdroj: Bloober Team

Nejnovější články