Představení editoru pro tvorbu uživatelského obsahu do This War of Mine
zdroj: tisková zpráva

Představení editoru pro tvorbu uživatelského obsahu do This War of Mine

14. 12. 2015 17:39 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Survival adventura This War of Mine nabídla netradiční pohled na válečný konflikt. Pro jednou hráči nebyli ostřílenými borci s puškami v rukách, ale ocitli se v roli pravých obětí válečných konfliktů. A nyní tvůrci zájemcům servírují další novinku a zároveň možnost, jak se do tohoto vyprávění vžít ještě o trochu více – nástroje pro tvorbu modifikací, které jsou součást aktualizace 2.0.

Dozvědět se podrobnosti o tvorbě modifikací můžete například na záběrech nového traileru, který představuje možnosti editoru, v němž můžete vytvářet celé scénáře, upravovat počasí a vytvářet i modifikovat celou řadu vlastních předmětů. Na rozdíl od editoru pro Hotline Miami 2 mohou hráči autorským právům navzdory svá díla navíc sdílet i s vlastním hudebním doprovodem.

Vytvářet lze i vlastní zbraně a i těm lze následně pochopitelně modifikovat vlastnosti. V zásadě jde tedy spíše o rozšířený editor než o komplikované moderské nástroje s potenciálem měnit základní pravidla i podobu hry. Díky tomu by se ale do tvorby nového obsahu mohla zapojit mnohem širší skupina hráčů, ne pouze zkušení tvůrci modifikací.

zdroj: Archiv

Nejnovější články