Nový trailer na Quantum Break potvrzuje vydání i na PC
zdroj: tisková zpráva

Nový trailer na Quantum Break potvrzuje vydání i na PC

11. 2. 2016 15:45 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Tak se nakonec PC hráči dočkali. Vzhledem k tomu, jak Microsoft tlačí na co největší propojení Xbox One a Windows 10 by bylo nesmyslné, aby Quantum Break od Remedy vyšel jen na Xbox One. Trailer Cemetary na konci jasně ukazuje kromě Xbox One i Windows 10 ikonku a oficiální stránky to potvrzují. Jako bonus ale každý, kdo si předobjedná digitální verzi na Xbox One, dostane zdarma i kopii pro Windows 10, kterou aktivuje na Windows Store.

Tato nabídka platí až do vydání hry, přesněji řečeno končí 4. dubna, den před vydáním. Sympatický je i fakt, že mezi Xbox One a Windows 10 verzí bude fugovat vzájemná kompatibilita uložených pozic. Pokud byste tedy potřebovali měnit stroje, na nichž Quantum Break hrajete, máte tuto možnost.

Remedy navíc ke každé kopii na Xbox One přihodí akční adventuru Alan Wake i s oběma DLC Signal a Writer. Hra je sice na X360, ale díky funkční zpětné kompatibilitě si ji zahrajete i na Xbox One. K předobjednávce navíc kromě verze pro Win 10 dostanete i Alan Wake's American Nightmare, opět pro X360 a opět těžící ze zpětné kompatibility.

Samozřejmě, s potvrzením PC verze vás budou zajímat i hardwarové požadavky. Ty zní následovně a jistě si všimnete, že Windows 10 a DirectX 12 je povinností. Ostatně, požadavky rozhodně nejsou skromné a doporučená sestava rovná se špičková.

Minimální požadavky:

OS: Windows 10
DirectX 12
CPU: Intel Core i5-4460, 2.70GHz či AMD FX-6300
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 760 či AMD Radeon R7 260x
RAM: 8 GB
HDD: 55 GB

Doporučená sestava:

OS: Windows 10
DirectX 12
CPU: Intel Core i7 4790, 4GHz a nebo ekvivalentní AMD
Grafika: NVIDIA GeForce 980 Ti či AMD Radeon R9 Fury X
RAM: 16 GB
HDD: 55 GB

Teď už se podívejte na spíše atmosférický, než informativní trailer a zapište si, že Quantum Break tedy vychází 5. dubna nejen na Xbox One, ale i na PC.

zdroj: Archiv

Nejnovější články