Microsoft oznámil nový design Xboxu 360 a hry zdarma
zdroj: tisková zpráva

Microsoft oznámil nový design Xboxu 360 a hry zdarma

10. 6. 2013 23:15 | Novinky | autor: Adam Homola |

Na tiskové konferenci Microsoftu nezačal výrobce Xboxu příští generací, ale ještě se chvíli věnoval svému věrnému Xboxu 360. Podle všeho by se neměla opakovat situace rychlé smrti, která postihla původní Xbox. Jenže ten nebyl zase tak úspěšný, na rozdíl od Xboxu 360. Konzole, která současnou generaci nastartovala už v roce 2005, v roce 2010 se dočkala slim redesignu, má před sebou ještě spoustu života.

Alespoň to tvrdí Microsoft a podle zatím zveřejněných zpráv mu snad můžeme i věřit. Jako důkazem budiž pro začátek kompletní redesign Xboxu 360, který by měl vizuálně vycházet z nového Xbox One. Microsoft si tady vzal trochu příklad z Applu a ihned o představení nové verze Xboxu 360 dodal, že je dostupný od dnešního dne v Americe, Anglii, Kanadě, Irsku a Austrálii. Do zbytku světa se nový X360 dostane v následujících měsících.

Ceny všech verzí konzole zůstávají stejné a radikálního snížení ceny, o kterém se krátce před E3 spekulovalo, jsme se bohužel nedočkali. Absenci snížení ceny ale Microsoft vyvažuje příjemným bonusem, který tak trochu (tak trochu hodně) okoukal od Sony - každý předplatitel Xbox Live Gold, ať už nový nebo stávající, obdrží od 1. července do 31. prosince dvě hry zdarma každý měsíc.

Všechny tituly zdarma zatím přirozeně oznámené nejsou, ale Microsoft prozradil, že mezi nimi bude Halo 3 a Assassin’s Creed II. A aby toho nebylo málo, tak tento měsíc všichni členové Xbox Live Gold dostanou zdarma Fable III.

Dění okolo letošní E3 můžete sledovat v našem E3 2013 speciálu a na videa pak můžete koukat na Games TV.

Nejnovější články