Tvůrci nastiňují budoucnost Saints Row: Velké změny, opravy, nový příběh i obsah zdarma
zdroj: Volition

Tvůrci nastiňují budoucnost Saints Row: Velké změny, opravy, nový příběh i obsah zdarma

12. 10. 2022 9:48 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Očekávaný návrat a restart série Saints Row nedopadl podle našich očekávání. Nové Saints Row už není tak bláznivé jako dřív, zato je plnější co do počtu chyb. Hra proto dostala od recenzentů pořádně na zadek, z čehož šéf skupiny Embracer, která vlastní studio Volition, opravdu nemá radost.

Tvůrci ale neházejí flintu do žita a jsou odhodlaní ze své nové hry, kterou si dosud pořídilo přes jeden milion hráčů, udělat něco lepšího. Nový blog upozorňuje, že tvorba nového obsahu byla prozatím odsunutá na vedlejší kolej, jelikož hlavní je vychytat všechny mouchy.

Vývojáři doteď vydávali menší opravné hotfixy, ale v listopadu chystají velký update, který si posvítí na nejzásadnější problémy hlášené komunitou. Update opraví přes 200 chyb, vylepší stabilitu hry zejména v oblasti výzev a vyřeší problémy s kooperací včetně zpřehlednění, jak a kde se do kooperace vůbec zapojit.

Update dále omezí repetitivnost některých aktivit, za výzvy budou větší odměny, upraví správu vašeho vozového parku, dojde i na změnu v haptické odezvě a máme se těšit na nové prvky jádra hry. A přestože základní a nejpalčivější opravy hrají prim, tvůrci i tak začnou lifrovat nový obsah.

Již tento týden vyjde DLC Front to Back se třemi potrhlými prvky – oboustrannými botami, kloboukem se čtyřmi kšilty a vozidlem slepeným z předních částí dvou aut. Toto DLC bude zdarma pro všechny hráče. Letos se máme dočkat i dalších kosmetických DLC zdarma. Zároveň vyjdou DLC určená pro majitele Expansion Passu, který je součástí Gold, Platinum a Notorious edice hry a bude prodávaný i samostatně.

Rokem 2022 ale podpora hry neskončí. Příští rok se můžete těšit na příběhové rozšíření (v Expansion Passu i samostatně), nové oblasti mapy i nové herní prvky, které přibydou zdarma. Snad se najde někdo, kdo tehdy bude Saints Row ještě hrát…

Nejnovější články