The Division Heartland se blíží. Ubisoftu unikly dříve spekulované informace
zdroj: Ubisoft

The Division Heartland se blíží. Ubisoftu unikly dříve spekulované informace

6. 9. 2022 10:35 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Přestože se o novém přírůstku do série The Division ví už více než rok, až doposud jsme se nedočkali ničeho oficiálního – chybí jakékoliv představení hry, video či obrázky. Sem tam ale něco unikne a pomalu si tak můžeme začít dělat lepší představu o chystané free-to-play variantě populární multiplayerové akce.

Nové informace totiž unikly oficiální cestou. Hra The Division: Heartland se totiž na moment objevila v oficiálním obchodě Ubisoftu, kde ji v tuto chvíli už nenajdete. Ale hbité prsty twitterového uživatele Unknown1Z1 pořídily z produktové stránky záběry, díky nimž zjišťujeme, že částečně potvrzují předchozí informace známého leakera Toma Hendersona.

Produktová stránka vedle čtyř obrázků, obálky a příslibu „brzkého vydání“ obsahuje i pár informací o náplni hry, které potvrzují přítomnost dvou ze čtyř herních módů, o nichž Henderson v minulosti mluvil. O zbylých dvou se nicméně nezmiňuje, což může znamenat, že je tvůrci v průběhu vývoje zařízli, nebo že je třeba přidají později.

Potvrzenými módy tak jsou Excursion – PvE, v němž plníte mise, sbíráte vybavení, spouštíte poplachy a připravujete bojiště, a Storm – PvEvP pro 45 hráčů, v němž čelíte zběhlým agentům pracujícím pro agresivní frakci zvanou Supi, zatímco se snažíte přežít nálož smrtícího viru. Poslední z uniklých informací hovoří o šesti hratelných postavách, které spadají do tří tříd a liší se speciálními perky a schopnostmi.

Aktuální únik naznačuje, že The Division: Heartland nemůže být moc daleko a již o nadcházejícím víkendu se nám hra konečně, a hlavně oficiálně pořádně představí. Stane se tak během streamu Ubisoft Connect, který proběhne v sobotu od 21:00, přičemž my ho samozřejmě budeme streamovat. A nejedná se přitom o další spekulaci, ale o potvrzený fakt.

Vedle The Division: Heartland o víkendu uslyšíme i novinky o The Division 2 a chystané mobilní hře The Division Resurgence. Dále se ukáže dlouho spekulovaný Assassin's Creed Mirage, Skull & Bones, Mario + Rabbids Sparks of Hope, The Crew 2, For Honor, Anno 1800 a Brawlhala.

Nejnovější články