Spekulace: Suicide Squad čeká další odklad
zdroj: Foto: Rocksteady

Spekulace: Suicide Squad čeká další odklad

10. 3. 2023 12:50 | Novinky | autor: Jakub Malchárek |

Sony s velkou pompou vyčlenila v únorovém State of Play rovnou čtvrt hodiny pro nadcházející městskou kooperaci Suicide Squad: Kill the Justice League. Rocksteady v ní ale bohužel ukázali naprosto nezajímavou akci, oznámili, že hra bude vyžadovat neustálé připojení k internetu, bude mít battle pass a další lahůdky spojené s konceptem hry coby služby.

Místo hutného pokračování ve stylu série Batman Arkham se tak na nás valí něco, co spíše připomíná cynickou snahu vytvořit produkt s nudnou hratelností, repetitivním obsahem a záštitou slavné značky. Zkrátka něco na způsob nedávno zaříznutých Marvel's Avengers, které od neúspěchu nezachránil ani štít silných superhrdinů.

Suicide Squad měl po několika odkladech vyjít letos 26. května. Jenže se zdá, že negativní ohlasy hráčů na ukázku z hraní nasadily hlavounům z Warner Bros. netopýra do hlavy. Známý herní reportér Jason Schreirer totiž v článku pro Bloomberg odkrývá, že hra bude nejspíš brzy opět odložena.

zdroj: Youtube / PlayStation

„Zdroj blízký problematice uvedl, že Suicide Squad bude z květnového data vydání odložená ke konci roku. Odklad bude sloužit primárně pro doladění detailů, nikoliv k předělání jádra hratelnosti. Suicide Squad začala jako hra coby služba a taková i zůstane,“ přiblížil Schreier s dovětkem, že odklad alespoň uvolní už tak nabitý květnový harmonogram. V máji se na nás totiž řítí nová Zelda, Diablo IV nebo Final Fantasy XVI.

Nejnovější články