Suicide Squad: Kill the Justice League se opozdí, vyjde až příští rok
zdroj: Rocksteady

Suicide Squad: Kill the Justice League se opozdí, vyjde až příští rok

24. 3. 2022 10:20 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Studio Rocksteady Games vydalo poslední díl Batmanovy arkhamské trilogie před bezmála sedmi lety a od té doby z něj nic dalšího nevypadlo. Po dlouhých spekulacích, do čeho se pustí příště a zda tentokrát přinesou na obrazovky toho či onoho hrdinu, jsme se předloni konečně dočkali oficiálního odhalení Suicide Squad: Kill The Justice League

Týmová akce s partičkou antihrdinů v hlavní roli měla vyjít už letos, bohužel jsme se včera dozvěděli, že v Rocksteady nestíhají. Kreativní ředitel a jeden ze zakladatelů studia Sefton Hill se Twitteru podělil o náročné rozhodnutí odložit Suicide Squad až na příští jaro. Konkrétní důvody nezmiňuje, ale dá se očekávat, že půjde o ty obvyklé. Vývojáři zkrátka potřebují víc času na to, aby hru dodali v co nejlepší podobě.

Suicide Squad: Kill the Justice League nabídne čtyřčlennou ústřední sestavu ve složení Harley Quinn, King Shark, Deadshot a Captain Boomerang, kteří dostanou za úkol odlovit zdivočelé členy Ligy spravedlnosti. Hra cílí na konzole současné generace a PC.

Pokud jste zrovna po zhlédnutí Batmana v kině pocítili velkou touhu zanořit se do světa komiksů od DC, můžete vzít zavděk alespoň kooperativní týmovkou Gotham Knights, která snad vyjde letos v říjnu. 

Nejnovější články