Jednou z vymožeností Mass Effect Legendary Edition bude foto mód
zdroj: BioWare

Jednou z vymožeností Mass Effect Legendary Edition bude foto mód

16. 4. 2021 11:40 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Psal se rok 2011, já hrála Mass Effect 2 a nechápala, že hra z vesmíru může vypadat tak nádherně. Chtěla jsem mít obrázky z Mass Effectu na ploše svého nového 1080p monitoru. Ze začátku mi stačila osvědčená kombinace klávesy PrintScreen a vkládání do Malování, později jsem objevila zcela revoluční program Fraps, kde se dalo ve hrách fotit jedinou klávesou, a moje kariéra digitální fotografky byla rozjetá.

No a tuhle litanii už dneska absolvovat nemusíte, protože remasterovaná verze trilogie Mass Effect Legendary Edition bude mít vlastní foto mód. Potvrdil to včera na Twitteru projektový manažer BioWare Mac Walters, který k fotce Garruse napsal, že zatím sice jen kalibruje, ale specializovaný režim k pořizování krásných snímků vašich oblíbených hrdinů a výjevů ve hře samozřejmě bude.

Celá moje několikagigabajtová složka s neupravenými fotkami ze hry tak v okamžiku ztrácí smysl a já budu muset všechny ty pamětihodné momenty zachytit znova - se svobodnou kamerou, úpravami kontrastu, jasu a ostrosti přímo ve hře, s barevnými filtry a nálepkami, jak se na správný foto mód z roku 2021 sluší a patří.

Nejde samozřejmě o jediné vylepšení, kterého se milovaná sci-fi trilogie dočká - pokud vás zajímají další změny, kterými tahle tři RPG projdou, pročtěte si naše další články o proměnách grafiky i hratelnosti.

Mass Effect Legendary Edition vychází 14. května 2021 pro PC, PS4, PS5, Xbox One a Series X|S.

Nejnovější články