Final Fantasy VII Rebirth nejspíš dnes večer dostane demo
zdroj: Square Enix

Final Fantasy VII Rebirth nejspíš dnes večer dostane demo

6. 2. 2024 15:00 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

V noci na zítřek zřejmě na PlayStation 5 dorazí demoverze Final Fantasy VII Rebirth. Přímo v rozhraní konzole se dnes krátce objevil patrně předčasně uvolněný trailer, který na hratelnou ukázku chystaného JRPG láká. Upozornil na něj leaker Wario64 s dodatkem, že demo pravděpodobně vyjde během streamu State of Play, která má začít v půl jedné v noci našeho času.

Celá prezentace bude věnovaná právě Final Fantasy VII Rebirth, na které se nedostalo v přehlídce chystaných her pro PlayStation 5 minulý týden a nakonec si vysloužilo samostatný 20minutový segment.

V demu si budete moct zahrát úvodní kapitolu a také prozkoumat mapu otevřeného světa. Popisek navíc napovídá, že si v pasáži z Nibelheimu budete moct zahrát jak za Clouda, tak i za Sephirotha.

Existuje šance, že si postup z hratelné ukázky budete moct za několik týdnů přenést do plné verze hry, podobně jako tomu bylo v případě Final Fantasy XVI. To se patrně dozvíme už dnes večer.

Druhý díl z plánované trilogie předělávek Final Fantasy VII naváže tam, kde skončil Final Fantasy VII Remake. Novinka s otevřeným světem míří zatím exkluzivně na PlayStation 5, kde vyjde 29. února, fyzická edice hry pak dorazí rovnou se dvěma disky. Svou exkluzivitu na jedné platformě si uchová minimálně tři měsíce.

Nejnovější články