Do kostýmu pavoučího dua se ve Spider-Man 2 obléklo přes 10 milionů hráčů
zdroj: Foto: Sony Interactive Entertainment

Do kostýmu pavoučího dua se ve Spider-Man 2 obléklo přes 10 milionů hráčů

14. 2. 2024 9:59 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Studio Insomniac má za sebou historii mnoha kvalitních a úspěšných titulů, o které si ostatně můžete přečíst v našem starším článku. Pyšné může být i na svůj dosud poslední vydaný titul.  Spider-Man 2 z loňského října už totiž stihl prodat 10 milionů kusů.

Studio se tímto úspěchem podělilo na sociálních sítítch a dodává, že celá třídílná značka (tedy včetně odbočky Spider-Man: Miles Morales) od roku 2018 prodala 50 milionů kopií. Nejnovější pokračování sice nepřineslo revoluční změny, jedná se ale o vydařený mainstreamový blockbuster s dvojicí hratelných hrdinů, skvělým technickým zpracováním a bezchybně zvládnutým dojmem z pohybu mezi mrakodrapy New Yorku.

Insomniac na sklonku minulého roku postihla významná nepříjemnost v podobě úniku citlivých interních informací. Mimo jiné utekly detaily o chystaném projektu Wolverine, ale vyjma interní komunikace se na světlo světa dostaly třeba i plány na příští roky. V nich figuruje hra s Venomem v hlavní roli, další Ratchet & Clank nebo zpracování komiksových X-Men.

Spider-Man 2 vyšel exkluzivně na PlayStation 5 a vývojáři hru i nadále podporují aktualizacemi. Březnový update by měl přinést mimo jiné očekávaný režim New Game+ a nové kostýmy. V Patrikově recenzi hra dostala hodnocení 8/10.

Nejnovější články