Týmová střílečka Rainbow Six Siege vyjde v polovině října
zdroj: tisková zpráva

Týmová střílečka Rainbow Six Siege vyjde v polovině října

15. 5. 2015 15:51 | Novinky | autor: Adam Homola |

Multiplayerová akce Rainbow Six Siege má konečně své datum vydání. Týmovou střílečku, jejíž alfa verzi nedávno ve svých dojmech popisoval Dan Kremser, si zahrajete 13. října tohoto roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hra vyjde v několika edicích, přičemž předobjednávka kterékoliv z nich vám zajistí garanci vstupu do uzavřené bety. Zatím ale nevíme, kdy dojde k jejímu spuštění.

Rainbow Six Siege bude dostupná v Gold Edition, kde najdete hru a Season Pass. O fous lepší je Tactical Elite Edition, která má být podle tiskové zprávy extrémně kusově omezená a dostupná pouze na Uplay. Fajnšmekři nechť si ale brousí zuby na Art of Siege Edition, což je verze hry, kterou chcete, pokud jste fanoušek série.

zdroj: Archiv

V Art of Siege Edition najdete hru, sběratelskou krabičku, Gold Skins Pack pro všechny zbraně a hlavně 120 stránkový Tactical Guide. V tomto návodu byste měli najít úplně všechno, co je ve hře samotné - všechny zbraně, mapy, taktiky, jednoduše kompletní popis celé hry. No a u příležitosti oznámení data vydání připravili vývojáři ještě krátký, ale docela povedený trailer.

Nejnovější články