České Ylands konečně vycházejí v plné verzi a free-to-play
zdroj: tisková zpráva

České Ylands konečně vycházejí v plné verzi a free-to-play

6. 12. 2019 10:41 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Bez větších fanfár včera vyšly Ylands, sandboxový titul od české společnosti Bohemia Interactive. Platforma pro tvorbu vlastních her a explorativní adventura zároveň si v předběžném přístupu na Steamu pobyla přes dva a půl roku, nyní je dostupná zdarma pro všechny. Hratelností se podobá extrémně populárnímu Robloxu, hráčům poskytuje rozmanitý editor i možnost skriptování a sdílení s ostatními.

Spolu s updatem 1.0 dorazilo samozřejmě i několik novinek. Tou nejvýraznější je fakt, že jsou Ylands nyní free-to-play s možností zakoupit si Exploration Pack, což je balíček s průzkumnickým módem na opuštěném ostrově. Kromě survivalového módu získáte také nějaké kosmetické drobnosti a herní měnu.

zdroj: Archiv

S příchodem plné verze ve Ylands najdete také nová zvířátka, oblečení a spoustu dalších assetů v rámci editoru. Kreativitě se meze v tomto případě nekladou, postavit si můžete jeden domeček, ale klidně také vytvořit hru v mezích hry s pomocí skriptů. Zároveň máte možnost navštěvovat výtvory ostatních hráčů, případně sami ty své sdílet, a to klidně i za poplatek v podobě herních peněz.

Kromě včerejšího vydání na Steamu a Microsoft Store si Ylands můžete zahrát také na mobilních zařízení s Androidem nebo iOS.

Nejnovější články