Tony Hawk's Shred Session
Věková dostupnost

Tony Hawk's Shred Session

Články

Nový Tony Hawk je nekonečná běhačka pro mobily

Nedávno Tony Hawk v rozhovoru pro televizi prokecl, že společně s Activision chystá novou mobilní hru. Nyní ji oficiálně představil a fanoušci série mohou v klidu otočit pomyslný list. Tony Hawk's Shred Session spadá do ranku mobilních her, ve kterých hlavní postava sama utíká v několika předem nadefinovaných cestičkách a vy můžete jen přejetím prstu změnit cestu. Zkrátka klasická "nekonečná běhačka".

Nová Tony Hawk hra vyjde pouze na mobilních zařízeních

Minulý týden vyšla zprávu, že série Tony Hawk neumřela a chystá se nová hra. Prozradil to sám Tony Hawk během své show Demolition Radio. Nyní se pro změnu promenoval známý sportovec v televizi, kde se ho ptal moderátor mimo jiné na hry a my jsme se díky tomu dočkali potvrzení, že nová skateboardová hra vyjde exkluzivně na mobilní zařízení. Vydavatelem bude opět Activision, ale na PC nebo klasické konzole se nová Tony Hawk hra nepodívá.

Tony Hawk neskončil, neznámé studio pracuje na nové hře

Taky vás tak štve konec Tony Hawka? Po výborných prvních čtyřech dílech přišly nějaké další a trochu jiné, pak se k tomu přidělalo plastové prkno a Tony Hawk RIDE/SHRED těžce neuspěl. Poslední vydaná hra Tony Hawk’s pro Skater HD byla jen jakýmsi remakem jedničky, ale od té doby ani vidu, ani slechu. Ze strany Activisionu bylo jasné, že série TH už ztratila páru a tím přestala být pro vydavatele finančně zajímavá. Ale pozor, není všem dnům konec, protože se začíná pracovat na nové hře.