The Legend of Zelda: Twilight Princess

The Legend of Zelda: Twilight Princess

Články

Best of 2016: Nejlepší remaster & HD remake

Remastery a HD remaky bývají často vnímané jako zlozvyk dnešní doby, protože v mnoha lidech vyvolávají dojem, že se jim někdo snaží prodat hru, kterou už mají. Ne, že by se to některým distributorům nelíbilo, ale hlavní smysl mají remastery her pro ty, kteří se k původnímu titulu nedostali, a nehodlají si shánět starý hardware, řešit kompatibilitu apod. Remasterované tituly mohou sloužit i jako osvěta, jak dřív vypadaly herní mechaniky, a stejně tak i důkaz toho, že ne všechny staré hry musí být nutně zastaralé. Podtrhují to i nejlepší remastery roku 2016.

Nintendo Direct přinesl oznámení Twillight Princess HD a Kerbal Space Program pro Wii U

Nintendo v noci na dnešek uspořádalo první Direct prezentaci od nedávného úmrtí bývalého šéfa Satoru Iwatay. Directu se ujal šéf evropského Nintenda Satoru Shibata a začal jedním z největších klenotů kterým firma disponuje: Zeldou. Konkrétně oznámil The Legend of Zelda: Twilight Princess HD. Původní hra vyšla v roce 2006 na GameCube a Wii a 4. března 2016 vyjde v graficky vylepšené verzi na Wii U.

Nintendo snižuje cenu Wii přes bundly a uvádí budgetovky

Po nedávných spekulacích, respektive zaručených tipech zahraničních serverů, dnes Nintendo oficiálně potvrdilo de facto snížení ceny konzole Wii. Ne však přímo, nýbrž přes tzv. bundly, čili balíčky konzole + nějaká hra. Od 20. května se tak na trhu objeví za sníženou cenu Wii Sports Resort Pack (obsahuje konzoli, ovladače a hry Wii Sports a Wii Sports Resort na jednom disku) a nový Mario Kart Wii Pack (konzole, ovladače, Wii volant a hra Mario kart Wii).

Detaily o The Legend of Zelda: Twilight Princess

Očekávané RPGčko pro konzole GameCube a Wii, The Legend of Zelda: Twilight Princess, podle posledních zpráv nabídne nejedno překvapení.

Bleskovky

  • 1. 9. 2022 - Podle všeho se chystají switchové porty dalších dvou dílů The Legend of Zelda

  • 16. 6. 2016 - Obrazem: Mapa The Legend of Zelda: Breath of the Wild bude mít rozlohu zhruba 360 km2 (dvanáctinásobek v porovnání s Twilight Princess). (+ boxart)

  • 13. 11. 2015 - Nintendo oznámilo Legend of Zelda: Twilight Princess HD pro WiiU.

REMAKE

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD
8/10
The Legend of Zelda: Twilight Princess HD
Akční, Adventura
Wii U
4. březen 2016
Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Datum recenze:
17. prosince 2006
Recenze