<i>Uniklé obrázky z Gears of War 2 přídavku?</i>
zdroj: tisková zpráva

<i>Uniklé obrázky z Gears of War 2 přídavku?</i>

18. 11. 2008 11:11 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Konec válení se na pláži, Epic zase pracuje. Alespoň na vypátrání, kdo pustil ven obrázky ze stažitelného obsahu.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Ještě před pár dny Cliff Bleszinski "seděl na pláži s knížkou a pivem," jak se duchovní otec střílečky Gears of War 2 (9/10, recenze) nechal slyšet, dnes už má ale zase plné práce. Pakliže ne s vývojem, tak rozhodně s hledáním, kudy mu z firmy média unikají neoficiální cestou. Na internet totiž neoficiálně unikly obrázky ze spekulovaného stažitelného obsahu pro GoW 2.

Potíž není v tom, že by takový přídavek hráči nečekali, nebo že by si ho hra s odbytem dvou milionů kusů za první víkend nezasloužila, jen že je na něco podobného zatraceně brzy. Hráči se pak celkem správně ptají: když už to máte hotové teď, proč jste to nedali do plné verze, zase z nás chcete jenom tahat další peníze a tak dále.

Takové rozhořčení je na místě, Epic však rozhodně nepředstavuje žádnou výjimku. Vždyť slyšet dnes producenty mluvit o stažitelném obsahu ještě před vydáním hry není nic neobyčejného (jen včera to udělal UbiSoft se svým Princem perským). A domýšlet si, že něco z toho také ještě před vydáním hry vzniká, je pak již nasnadě.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
všech devět uniklých obrázků najdete v galerii

Autenticitu obrázků prozatím nikdo nezpochybnil, je tedy dost možné, že se na světlo světa dostaly zkrátka podstatně dřív, než měly - tedy až za několik měsíců, jak avizoval CliffyB. A co že je na screenshotech vlastně vidět? Očividně jde o mapu se zásobami imulze, založené na modelu interiérů z třetího aktu (té scény s locustím přepadením a Coleovým zásahem).

Více o Gears of War 2 v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Jak výhodně pořídit Gears of War 2?  [5.11.2008 13:13 - jd]
Poslední dva trailery na Gears of War 2  [29.10.2008 17:17 - jd]
Úvodních 10 minut hraní Gears of War 2  [21.10.2008 09:09 - levis]
zdroj: StickSkills

Nejnovější články