Sengoku Jidai: Shadow of the Shogun

Sengoku Jidai: Shadow of the Shogun

Články

Slitherine nabízí své hardcore strategie v masivní slevě na Steamu

Slitherine Games, zkušení vydavatelé realistických válečných strategií, nejsou zrovna známí svými slevovými akcemi. Proto by měli všichni generálští kumštýři nastražit uši při informaci, že na Steamu právě probíhá něco jako výprodej. Jejich hry se dočkaly až devadesátiprocentních slev, takže si nyní můžete výhodněji pořídit tituly ze všech možných historických ér od antiky přes napoleonské války až po Afghánistán, nebo dokonce i z velmi nehistorického univerza Warhammer 40k.

Pusťte se do dobývání středověkého Japonska, Koreje a Číny ve strategii Sengoku Jidai

Slitherine Software dnes vydávají další ze svých hardcore strategií. Sengoku Jidai: Shadow of the Shogun vás zavede do Japonska 16. století do éry Sengoku. Jak ale naznačuje titulek, zavítáte v rámci válečných tažení i do Koreje a Číny, což rázem katapultuje Sengoku Jidai do pozice zasazením nejoriginálnějších historických her. Na hře pracovali dva lidé – Rochard Bodley Scott, který stojí za povedenými Fields of Glory či Pike & Shot a člen komunity kolem her od Slitherinu Jayson Ng.

Ovládněte středověké Japonsko v hardcore strategii Sengoku Jidai: Shadow of the Shogun

Další kousek pro náročné stratégy z dílny Slitherine Software zamíří do středověkého Japonska, přesněji řečeno do období Sengoku, vleklé občanské války, která vznikla po pádu šógunátu Ašikaga. Stane se tak v tahové strategii Sengoku Jidai: Shadow of the Shogun, ovšem ta se neomezí jen na japonské ostrovy a v dalších kampaních vybojujete i válku Imdžin, kdy Japonsko napadlo Koreu a následně se střetlo s intervenujícími čínskými jednotkami.