X-Men Origins Wolverine odkryti
zdroj: tisková zpráva

X-Men Origins Wolverine odkryti

5. 12. 2008 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Third-person akce ve stylu God of War od proslulých Raven Software vás vezme do světa stejnojmenného filmu.

Obrázek zdroj: Activision Ta zásadní odhalení z herní branže mívá z papírových magazínů zajištěný Game Informer, poslední dobou mu ale stále silněji šlape na paty konkurenční EGM. To ve svém lednovém čísle poprvé odhaluje nejnovější akci od proslulých Raven Software podle nadcházejícího filmu X-Men Origins: Wolverine. Připomeňme, že studio již dříve pracovalo třeba na X-Men Legends II (80%, recenze).

Za svůj vzor vývojáři citují mj. sérii God of War, k níž bude mít nový X-Men blízko i po stránce hratelnosti. Těšit se můžete na uzdravování se přímo během boje, elegantní a přístupný bojový systém nebo souboje proti bossům, mezi nimi také s prvním prototypem robota Sentinela.

Autoři se tentokrát rozhodli také dovyprávět děj filmečky přímo v herním enginu. EGM bych sice dvakrát nebral za slovo, už jen proto, že z vývojářů vytáhlo přiznání inspirace také Super Smash Bros., ale podle časopisu prý dojde i na něco v duchu Wolverina uprostřed jaderného výbuchu. Což je, přiznejme si, od dob čtvrtého Indiana Jonese v Hollywoodu zase jasným trhákem.

X-Men Origins Wolverine vyjde pro PC, Xbox360 a PS3 příští rok v květnu spolu s premiérou filmu.

zdroj: EGM

levis

Nejnovější články