Pozor! Řítí se Burnout Dominator
zdroj: tisková zpráva

Pozor! Řítí se Burnout Dominator

11. 12. 2006 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Další porce divokých jízd a karambolů v silničním provozu, ale největší bodové skóre bude tentokrát za něco trochu jiného.

EA oficiálně oznámili, že v příštím roce představí další díl neuvěřitelně adrenalinové závodní arkády nesoucí název Burnout! V případě zde anoncovaného projektu s podtitulem Dominator přitom půjde o exkluzivní záležitost pro konzole od Sony - PS2 a PSP. Pro lepší povědomí, co se za tímhle fenoménem vlastně skrývá, tu je recenze na Burnout Revenge. Dominator nabídne další porci patřičně divokých jízd v silničním provozu, kde se sice dočkáte spektakulárních srážek a karambolů, nicméně největší bodové skóre má být ukryté v něčem jiném. V nebezpečné a přitom cizelérské jízdě (jako je těsné míjení aut, driftování, apod.), za kterou stejně jako v minulosti plníte speciální ukazatel a až tento doplníte, lze ho přetavit do šokujícího rychlostního boostu. Čímžto jej samozřejmě zase vyčerpáte. Pokud se vám podaří tohle celé bez komplikací zopakovat několikrát, získáte tzv. Burnout, s nímž souvisí mnou uvedené nejvyšší bodové ohodnocení.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Radost mi kazí jedna "maličkost". Criterion Games, tedy lidé zodpovědní za tuhle sérii, jsou prý zcela zaneprázdnění vývojem next-gen Burnouta a nástupcem střílečky Black, takže práce přenechávají jinému EA studiu ve Velké Británii, které bude zodpovědné za obě verze (PS2 a PSP). Tahle informace se zatím objevila jenom na serveru Shacknews, nicméně má svoji logiku. Což už se nedá říci o skutečnosti, že nebude žádná vzájemná konektivita, tedy propojení mezi oběma hrami, a že verze pro handheld PSP bude disponovat pouze ad-hoc módem (žádné hraní online). Potěšitelné naopak je, že se plánuje návrat ke kořenům téhle řady, kde to bylo mnohem více o závodění než o cílených kolizích. Ostatně, Dominator má být jakýmsi oslavným zakončením, takže doufejme, že tohle loučení proběhne ve velkém stylu!
zdroj: GameSpot, Shacknews

mart

Nejnovější články