Bohemia Interactive představují vylepšený editor úrovní pro Armu 3
zdroj: tisková zpráva

Bohemia Interactive představují vylepšený editor úrovní pro Armu 3

24. 9. 2015 16:44 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Bohemia Interactive rozšiřují svoji Armu 3 o Eden Editor, neboli pokročilý 3D editor úrovní, jenž nahrazuje ten původní, dvourozměrný. Editor tento týden vývojáři představili v hodinovém živém vysílání, jehož záznam si nyní můžeme všichni prohlédnout na YouTube. Pokud se tedy mezi vámi naleznou tací, kteří se řadí mezi ty kreativnější a válečná simulace z českých luhů a hájů je jim po chuti, pak je následující hodinka záběrů právě pro ně.

Video komentují osoby nejpověřenější – designér Eden Editoru, Karel Mořický, a kreativní ředitel Army 3, Jay Crowe. Ti spolu rozebírají jednotlivé prvky a vlastnosti editoru a ukazují, jak se v něm orientovat a co všechno v něm lze relativně jednoduše vytvářet.

Nejzásadnější novinkou je však to, že přístup do již nyní otevřené betaverze mohou aktuálně získat všichni stávající hráči Army 3. Stačí jen ve Steamu nastavit přístup k betě a aktualizace přinášející editor je vám k dispozici.

Autoři však jedním dechem varují, že s tímto krokem hráči získávají přístup k testovací verzi hry a že se tak čas od času může přihodit něco neočekávaného, co zbortí váš zážitek ze hry, neřku-li rovnou hru samotnou. Plná verze editoru by pak měla dorazit zdarma ke všem, a to pravděpodobně počátkem příštího roku.

Nejnovější články