Ohlášení RPG Vision od ALTAR interactive
zdroj: tisková zpráva

Ohlášení RPG Vision od ALTAR interactive

8. 4. 2004 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Brněnské studio ALTAR interactive, které asi znáte díky UFO: Aftermath, Original War nebo Fish Fillets, dnes ohlásilo nové RPG s názvem Vision, pro které by americká společnost Octagon Entertainment měla pomoci najít toho pravého vydavatele.

Má se jednat o další krok v evoluci žánru s výjimečnou grafikou, realistickým chováním NPC postav a dobře vybalancovanou směsicí akce a silného příběhu. V podobném duchu se bohužel nese celá tisková zpráva, která by se svou univerzálností a obecnými frázemi dala využít prakticky pro oznámení jakékoli hry. Hovoří se v ní ještě o inverzní kinematice 3D modelů charakterů, dynamických soubojích s různými zbraněmi, kouzly a druhy útoku, vyspělé umělé inteligenci využívající naplno možností 3D prostředí, širokou škálou nepřátel od skřítků po obry nebo o "Inner Sight" módu pro odkrývání skryté magie.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Zatím nejsou venku žádné in-game screenshoty, podle kterých byste si mohli udělat alespoň rámcovou představu, jak se bude Vision skutečně hrát, nicméně na oficiální homepage se alespoň nachází pár artworků postav. Vydání hry je naplánováno až na konec roku 2005 a ALTAR prý chystá ještě jeden, dosud neoznámený projekt, kterým by teoreticky mohlo být nějaké pokračování UFO.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články